Retourneren en ruilen


Hoe kan ik een (of meerdere) artikel(en) retourneren?

U kunt retourneren via het formulier hieronder of door op de link te klikken in uw orderbevestiging die u via e-mail heeft ontvangen.

Retourneren is gratis bij PostNL, of Kiala afhaalpunt. En als wij merken dat uw artikel te groot of te zwaar is om als pakket te versturen (zoals bij een Afzuiger), vragen wij om een gratis ophaalafspraak bij ons in te plannen.

Wanneer we de retourzending ontvangen hebben, sturen we een e-mail ter bevestiging. Dit is meestal binnen 14 dagen. Uw betalingsverplichting komt dan te vervallen. Als u al betaald heeft, betalen wij u terug binnen maximaal vijf werkdagen.

Als u meerdere artikelen wil retourneren, herhaal dan de retouraanvraag voor elk artikel.

Veelgestelde vragen over ruilen of retourzendingen

Kan ik mijn retourmelding nog annuleren?
Waar kan ik mijn artikel(en) voor retour afgeven?
Ik heb mijn artikel geretourneerd, wanneer krijg ik mijn geld terug?
Ik wil een ophaalafspraak wijzigen.
Wat zijn de retourvoorwaarden van De Thuiskweker?
Hoelang duurt het voordat een artikel retour is verwerkt?

Start retouraanvraagContact gegevens

De Thuiskweker Heerlen

De Kissel 41
6416 AA Heerlen
Tel: +31 (0)45 57 28 975
Email: info@dethuiskwekerheerlen.nl

KvK: 14087496
BTW: NL.156120914.B01
IBAN: NL14 INGB 0001 3101 41
BIC: INGBNL2A